Rascasse F1 Blog

Utolsó kommentek:

Figy L M 1 ideYEeeah 2016.05.06. 17:15:24

"Emlékezzünk csak Jaime Alguersuarira vagy Jean-Éric Vergne-re. Emlékszik még rájuk valaki? Utóbbira talán még igen."

Még Sébastien Buemi-re is emlékszem.

Bejegyzés: Red Bullshit

Bmw 2016.05.06. 12:20:57

Volt egy japán versenyzö Takoma Sato ha jól emlékszem, de még ő is csak egyszer ment neki egy versenyzőnek egy körben és általában nem végzett félmunkát :). szerintem az van hogy meg akarta mutatni hogy ö egy tökös gyerek . A második belemenés nem látszott véletlennek. Szerintem a mérnökök olyasmit láttak a telemetrián amit mi nézök nem tudunk.

Bejegyzés: Red Bullshit

2016.05.06. 10:39:13

Azt hiszem alapvetően a ló elé fogtad a kocsit.

Bejegyzés: Red Bullshit

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2016.05.06. 10:00:06

Az F1 mindig így működött.

Frady Endre · fradyendre.blogspot.hu/:
Nem tudom, hogy említettem-e már, de egy unalmas, humortalan balfasz vagy. ;)

Bejegyzés: Red Bullshit

Muad\\\'Dib 2016.05.06. 09:23:45

@kasu:
Milyen tábor mozdul meg? Kicseréltek két versenyzőt a pr bevételben többet hozóra. Ki az, aki komolyan gondolja, hogy a hibák és balhék miatt cserélték le? Pont arra a versenyzőre, akit már a fél versenyzőtábor elküldött az anyjába a felelőtlen ámokfutásai, meg hisztériája miatt?

Bejegyzés: Red Bullshit

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.hu/ 2016.05.06. 09:22:53

Bogdán Ádámot két elnézett beadás után nyomtalanul eltüntették a Liverpool első csapatából. Ez a profi sport. Aki nem felel meg, az elmegy... A szabadversenyes kapitalizmusban farkastörvények uralkodnak...
Amúgy pediglen:

Unalmas a Forma 1,
Minden kocsi egyforma.
;-)

Bejegyzés: Red Bullshit

Semper Augustus 2016.05.06. 08:59:16

Szerintem nem teljesen hülyeség, amit ír. Lehet, hogy Vettelt is azért engedték el, mert Ricciardo jobb volt. De szerintem a műsorvezetők jók, százszor jobbak, mint Mezei pl.

Bejegyzés: Red Bullshit

kasu 2016.05.06. 08:49:07

Felteszem a kérdés: miért írkálhat bárki bármit? Nincs hangyányi felügyelet, hogy ne égessétek le a céget ezekkel a baromságokkla?
Már leírták, a versenyző van a cégért... és ha sorozatban hibázik, nagy neveket és versenyistállókat molesztál a hiányos vezetői tudásával vagy szándékosan vagy felelőtlenül, akkor megmozdul a tábor és kiveszik.
Ez történt.

Bejegyzés: Red Bullshit

2016.05.06. 08:45:10

"Ami Daniil Kvyattal ma történt, aljas, undorító és világbajnok, hovatovább profi csapattól méltatlan húzás volt."

Egyedül a Red Bull engedhette meg magának, hogy páros lábbal kirúgás helyett "csak" a fiókcsapathoz ültette vissza. A lehető legsportszerűbb húzás volt, amit a csapat tehetett.

Bejegyzés: Red Bullshit

Magentax 2016.05.06. 08:30:13

Hát barátom, kicsit fura szemüveggel nézed az F1 világát, látszik, hogy még érintőlegesen sincs közöd hozzá.
A csapat ugye utasításokat ad, a versenyző meg betartja ezeket - vagy nem, de akkor számoljon a következményekkel.
Kvjat ehhez képest futamok óta tör-zúz, rombol, tönkreteszi mások versenyét. Tán meg kellett volna dicsérnie őt a csapatnak? Kapott nem egy esélyt, hogy változtasson, ehelyett nagy arccal kijelenti, hogy akinek nem tetszik a vezetési stílusa, az........
Ja és nem kéne itt nagyzolni - a város neve: SZOCSI!

Bejegyzés: Red Bullshit

fireman4 2016.05.06. 07:56:01

Forrás: sputniknews.com oda van írva a cikk végére. Ez egy orosz propaganda a hazai versenyző mellett, így semmi köze a valósághoz.

Bejegyzés: Red Bullshit

heimdall 2016.05.06. 07:51:38

@ComLo: Ricciardo a legnagyobbak között? Ne nevettess. Ha másért nem, hát nem fog top csapathoz kerülni. A Ferrari ziher, hogy nem viszi Vettel mellé. A Mercedes pedig hiába szerezné meg Rosberg mellé, Hamilton meg Ricciardo-t veri bucira.
Marad a Red Bull-nál, ahol (bár ellenszenves kis köcsög) Verstappen szépen lassan majd átveszi az irányítást.

Bejegyzés: Red Bullshit

2016.05.06. 06:59:16

@ComLo: Én maradok az energiaitalok bojkottjánál. :-)
Személy szerint utálom a Red Bullt. Mint italt és mint csapatot is. Ráadásul osztrák... brrrrr :-P

Bejegyzés: Red Bullshit

constantinus (törölt) 2016.05.06. 04:37:49

A szerelők esetén biztosan nem szempont, melyik mennyire népszerű a közönség számára. A veresenyzők ellenben nem passzióból vezetnek, nem is elhivatottságból, a forma 1 üzlet, a közönségből él.
A karrier vége azért még lehet, hogy odébb van, a topcsapatoknál van néhány veterán versenyző.

Bejegyzés: Red Bullshit

ComLo 2016.05.06. 04:28:57

Hát ... azerős lenne hogy ha nem értesz a F1-hez ne írj róla, de ez tényleg afelé mutat.

Ahogy írták nem a pilótáért van a csapat, hanem fordítva. A RB-nak miért lett volna kötelessége pátyolgatni DK-t ha úgy gondolják hogy van jobb megoldás? Tényleg komolyan goldog, hogy két porfi F1-es csapat telemetriával, többszáz fős mérnökgárdával nem ér fel a te eszedhez a monitor előtt?

A RB MINDIG is ezt a filizófiát követte. Terepet biztosítanak a fiatal tehetségeknek. Akik ha nem világklaszisok, akkor szépen repülnek. Ezt tudja az összes pilóta, több millió tv-néző ... ezek szerint a posztíró nem. A RB-nak Vettel, és talán Richardó (egyre inkább úgy néz ki ő is a legnagyobbak között lehet) kaliberü versenyző kell. DK nem ilyen. MV pedig LEHET. Ha Richardó bucira veri, menni fog ő is levesbe, és jön a következő. Ha nem tetszik a filozófia, lehet másik kedvenc csapatot találni, esetleg bojkotálni az enregiaitalokat. De a versenyzőik ezzel pontosan tisztában vannak.

Bejegyzés: Red Bullshit

ijontichy 2016.05.06. 03:48:29

Az ő üzletük, az ő pénzük, az ő döntésük. Méltósággal veszíteni lehet maximum. Ezt még Mo-on nem mindenki érti. Mellesleg: a város neve Szocsi. Cirillel is. Nem muszáj ám englisbül ferdíteni.

Bejegyzés: Red Bullshit

pakura 2016.05.06. 00:29:42

"Ami Daniil Kvyattal ma történt, aljas, undorító és világbajnok, hovatovább profi csapattól méltatlan húzás volt"
Csak azt felejted el barátom, hogy a csapatok nem azért működnek, hogy a versenyzőket kiszolgálják, hanem a versenyzők vannak a csapatért. Ha valaki nem végzi jól a munkáját, vagy van helyette jobb, akkor azt lecserélik, így van ez miden poszton a csapatban, csak a versenyző jobban szem előtt van mint a többi. Ez egy csapatsport, amiben ráadásul nagyon sok pénzt és munkát fektettek bele egyesek, ez nem a versenyzők egyszemélyes hobbija, mint te azt hiszed.

Bejegyzés: Red Bullshit

MRNN_F1 · http://f1vitriol.blog.hu/ 2016.04.19. 22:09:49

Lehet tényleg módosítani kell azt a Ringre szánt pólót Dan(ny) come to Ferrarira :D Nagyon bírom őket.

A saját cikkemben annyiban megvédtem Vettelt, hogy nagy nyomás van rajta, hogy előrébb vigye a csapatot, mert ahogy te is írtad, Raikkönen felvillanásai ide vagy oda, ott ő a húzóerő. Végre megtudhatták volna, mire képesek, erre majdnem nulláztak. Rai Ferrarija Vettel nélkül is megcsúszott, jó hogy nem kaptunk ennél nagyobb balesetet.

A Mercedes és a Ferrari most visszaszámol Barcelonáig, egyik a rajtjaira, a másik a motorjára várja a gyógyírt. Rosberg pedig köszöni, elégedett. Én is az vagyok vele. Legyen Hakkinen 2.0. Ő is sokat várt az első győzelmére, és még többet, hogy bajnok lehessen. De ehhez még a Mercedesnek is lesz egy-két szava. Továbbra is tartom, hogy nincs egyenlő bánásmód.

Bejegyzés: Az új Stirling Moss vagy több annál?

2016.04.04. 12:54:55

@sas70: Nem nagyon hiszem. Ha nem változik drasztikusan az autók műszaki specifikációja, akkor csak nagyon lassan fogják utolérni a Mercit. lehet természetesen egy-két stratégiai húzással megnyert verseny, esetleg leszakadó eső, de alapvetően a csillagos márka még mindig gyorsabb mindenkinél 1 mp-cel. És ez így őszintén szólva kurva uncsi. 4 év Red Bull dominancia után már a 3. év Mercivel. Én szemáély szerint 20 éve nézem, de lassan inkább MotoGp-t nézek, mert sokkal jobb. Mondom ezt úgy, hogy soha nem szerettem igazából a kétkerekűeket.

Bejegyzés: Gumiszabály, imádunk!

sas70 2016.04.04. 11:55:52

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Valódi verseny tényleg csak mögöttük van, de azért az új gumiszabályokban van/ lehet még tartalék.

Bejegyzés: Gumiszabály, imádunk!